Numarul mesajelor : 284 Varsta : 32
| Subiect: Addons zombie infection Vin Apr 10, 2009 6:15 pm |
|
| Descriere:Contine:
Amxmodx v1.8.0.3 Booster-Lite v1.13 Metamod v1.19.0 Autor:filip10cs
Pluginuri:
zombie_plague40.amxx-Pluginul de baza zp_zclasses40.amxx-Clase pentru zombie!Fiecare clasa are modelul ei de zombie rate_manager.amxx-Reduce lagul lasermine.amxx-Plugin cu care puteti pune lasere!Maxim 1 mina high_ping_kicker.amxx-Da kick celor cu lag peste 70 ms file_remover.amxx-Sterge custom.hpk pt ca schimbarea hartii sa fie mult mai rapida connection_settings.amxx-Iti alegi conexiunea la internet admin_freelook.amxx-Adminii cand sunt spectator pot vedea pe oricine amx_parachute.amxx-Parasuta pt ca sa zbori mai lent kick.amxx-Permite doar jucatorilor din Romania sa intre pe server mesaje.amxxApar niste mesaje in chat la fiecare 5 secunde!Le modificati din configs/messages.ini
Comenzi
Comenzi Say /top10-arata topul celor 10 jucatori /top15-arata topul celor 15 jucatori /rank-arata pozitia ta in top /lan-iti alegi conexiunea la internet /buy_parachute-cumperi parasuta
Comenzi in consola amx_who-arata gradul fiecarui jucator de pe server bind v +setlaser-apasati pe v si puneti laser zp_nemesis nume-transforma pe cineva in nemesis zp_survivor nume-transforma pe cineva in survivor zp_infect nume-transforma pe cineva in zombie
Info [list][*]Fiecare clasa are modelul ei In total sunt 5 clase [*]Lumina la zombie este rosie iar la nemesis albastra.Cea de la survivor a ramas neschimbata [*]Primul zombie are leap(ctrl+space) [*]Sus la game este trecut ZoMbIe PLaGuE [*]Garantez ca addonsul nu da erori! [*]Addonsul nu face lag!Uitati la sfarsit un screenshot cu lagul de pe server [*]Skinul la oameni este modificat nu este ca in poza de la sfarsit [*]Am pus skinuri diferite pentru:Admin,Admin zombie,Nemesis,Survivor si Zombii [*]Pentru a downloada mai rapid resursele adaugati in server.cfg linia :
Code: sv_downloadurl "http://cs-twist.ilive.ro/"
ESTE SUPERB ASTEPT PARERI LINK DE AICI > http://hugeshare.com/files/egri1551m3d5a32/cstrike.rar |
|
Numarul mesajelor : 1782 Varsta : 31 Localizare : Moldova/Vadul lui Voda
| Subiect: Re: Addons zombie infection Vin Apr 10, 2009 6:27 pm |
|
| Incearca mai multe culori sau lasa-l normal.Frumos addons |
|
Numarul mesajelor : 160 Varsta : 29 Localizare : Piatra-Neamt
| Subiect: Re: Addons zombie infection Vin Apr 10, 2009 6:47 pm |
|
| nu prea imi place zombie infection :"> .. oricum .. gj pt efort ! |
|
Numarul mesajelor : 298 Varsta : 33