|
Autor | Mesaj |
---|
Numarul mesajelor : 68 Varsta : 30
| Subiect: Addons GunGame(GG) Lun Iun 15, 2009 5:57 pm |
|
| Descriere:Addons de tip gun game(daca jucati o sa intelegeti) Autor:H3ad$hoT Contine: AmxModx HLBooster MetaMod Descarcare: ClickMe!Pluginuri: - Cod:
-
plugin_chaT.amxx pluginul care se ocupa de chat gamenamechanger.amxx schimba numele de desupt de game bullet_damage.amxx Arata cat ii iei la viata inamicului atunci cand tragi in el high_ping_kicker.amxx da afara jucatorii cu lag multijump.amxx apasand tasta "space" de mai multe ori poti sari mai sus Color_MSG.amxx diferite mesaje in chat Bindanticod.amxx bindeaza tastele fiecarui Jucator care intra pe server ! Loading_Message.amxx Cind are loc conectare pe server jos va arata un mesaj. amx_who.amxx prin comanda amx_who in consola puteti vedea adminii online si gradele lor ut_cmds.amxx La comanda adminului se transfera jucatorii din o echipa in alta sau in spec
Restu va las sa la descoperiti voi Comenzile unui player pe server: /rank - Arata toate datele playerului /rankstats - Le fel ca si /rank /top15 - Arata cei mai tari 15 jucatori de pe server Addons a fost testat de mine timp de 2 saptamani si sv-ul era full zi de zii nu era lag peste 100 deci merge perfect Astept sa-l testati si sa-mi spuneti pareri |
|
| |
Numarul mesajelor : 1782 Varsta : 31 Localizare : Moldova/Vadul lui Voda
| Subiect: Re: Addons GunGame(GG) Lun Iun 15, 2009 6:11 pm |
|
| Oho destul de repede :=): as vrea sa fac o echipa :-? Staff Cyber-Zone,sa facem proiecte..trebuie sa gasesc membrii.. |
|
| |
| Subiect: Re: Addons GunGame(GG) Lun Iun 15, 2009 6:18 pm |
|
| ce sa spun eu am 10 sv in pc aveam pc bun dar cum mi s-a stricat am ramas cu asta slab si acu bag addonsurile si sv-ele pe net dar nush ce are da azi nu mere bine netu |
|
| |
Numarul mesajelor : 123 Varsta : 30 Localizare : Ploiesti
| Subiect: Re: Addons GunGame(GG) Mar Iun 16, 2009 6:24 am |
|
| Frumos addons`u dar copy/paste e la moda nu`i asa ? |
|
| |
| Subiect: Re: Addons GunGame(GG) Mar Iun 16, 2009 7:39 am |
|
| poftim? tu crezi ca am copiat addonsu? este facut de mine daca vrei iti dau si team viewer sa vezi si serveru tot facut de mine |
|
| |
| Subiect: Re: Addons GunGame(GG) Mar Iun 16, 2009 7:40 am |
|
| Ok , sa nu ne pripim nu era o acuzatie , era o parere .. fie cum zici tu. |
|
| |
| Subiect: Re: Addons GunGame(GG) Mar Iun 16, 2009 9:47 am |
|
| deci sincer nu l-am copiat nu sunt copil noob ca sa copiez |
|
| |
Numarul mesajelor : 746 Varsta : 30 Localizare : Milano
| Subiect: Re: Addons GunGame(GG) Mar Iun 16, 2009 3:24 pm |
|
| adica ce ma yo daca am o lene in mine de ma doare si copiez ceva sunt noob:|? |
|
| |
| Subiect: Re: Addons GunGame(GG) Mier Iun 17, 2009 11:31 am |
|
| nu dar pur si simplu nu l-am copiat l-am facut eu pentru ca n-am avut ce face |
|
| |
| Subiect: Re: Addons GunGame(GG) Mier Iun 17, 2009 3:13 pm |
|
| asta e altceva dar cu ce ai spus mai sus nu-s deacord:P |
|
| |
| Subiect: Re: Addons GunGame(GG) Mier Iun 17, 2009 8:07 pm |
|
| poi nu dar majoritatea cand vad un addons zic ca-i copiat dar nu apreciati faptul ca omul sa chinuit sa faca addonsul |
|
| |
Numarul mesajelor : 64
| Subiect: Re: Addons GunGame(GG) Mier Iun 17, 2009 8:09 pm |
|
| gg imi plac addonsurile tale |
|
| |
| Subiect: Re: Addons GunGame(GG) Mier Iun 17, 2009 8:22 pm |
|
| daca e facut de tn gj daca nu ... gj dar mai putin;)) |
|
| |
| Subiect: Re: Addons GunGame(GG) Joi Iun 18, 2009 7:29 am |
|
| - H3ad$hoT a scris:
- poi nu dar majoritatea cand vad un addons zic ca-i copiat dar nu apreciati faptul ca omul sa chinuit sa faca addonsul
Da te cred la anu` . Hai frate ma lasi cu vrajelile astea ieftine , Search pe Google si dai copy/paste ... Eu fac addonsuri de la 0 , nu copy/paste si nu te-am invinuit cu nimic dar tind sa cred ca tu ai copiat addonsu asta si ai schimbat numele . |
|
| |
| Subiect: Re: Addons GunGame(GG) Joi Iun 18, 2009 7:36 am |
|
| nu l-am copiat voi credeti ce vreti daca vrei iti dau si teamviewer sa vezi ca este de la mine din pc facut de mine de pe sv meu de gungame |
|
| |
| Subiect: Re: Addons GunGame(GG) Joi Iun 18, 2009 7:42 am |
|
| Credem ce vrem , bine spus . Mai are cineva pareri ? sau topic closed |
|
| |
Numarul mesajelor : 1782 Varsta : 31 Localizare : Moldova/Vadul lui Voda
| Subiect: Re: Addons GunGame(GG) Joi Iun 18, 2009 8:06 am |
|
| De ce sa inchizi topicul?zi-mi si mie un motiv.Daca nu merge linkul atunci il inchizi.Nu asa ca vrei tu sau ca ai ceva personal cu el.Topicul ramane deschis.Si nu a copiat addonul |
|
| |
| Subiect: Re: Addons GunGame(GG) Joi Iun 18, 2009 8:08 am |
|
| Prea mult offtopic de aia . eu zic ca este copiat , el ca nu si ar putea continua 10000 de ani discutia . |
|
| |
| Subiect: Re: Addons GunGame(GG) |
|
| |
|
| |
|