Numarul mesajelor : 1782 Varsta : 31 Localizare : Moldova/Vadul lui Voda
| Subiect: Contact Owner[AmxX] Mar Sept 09, 2008 10:49 am |
|
| Descriere: Nu este cine stie ce plugin dar e folosit si nu face lag. Cand intri pe server si nu este niciun admin o sa-ti apara sus , in dreapta , un mesaj albastru cu ID-ul tau de Y!M pentru "contactarea ta" , iar atunci cand intra un admin apare un mesaj , in dreapta, de culoare rosie cu forumul/siteul tau. Pluginurile celelalte care au aplicatiile gen "tasteaza /info in chat" parearea mea este ca provoaca umpic de lag si scade fps. Acest plugin este vechiul admins_online modificat de catre mine care nu va incarca nu nimic serverul. V-am lasat sa folositi si comanda /admins pentru a vedea cine este online pe server, dintre admini. Descarcare: Link! Nume: Contact Owner Versiune: 1.0 Instalare: 1. Ducem fisierul contact_owner.sma in addons/amxmodx/scripting apoi modificam in el urmatoarele texte cu ce vreti voi: - Cod:
-
- Cod:
-
-> Cand un admin este pe server - Cod:
-
show_hudmessage(0, "Pentru admine & unban id de Y!M: nume",count ); -> Cand nu este niciun admin pe server 2. Compilam pluginul dupa care contact_owner.amxx il ducem in addons/amxmodx/plugins . Daca nu aveti compilator in addons , compilati pluginul Aici ! 3. Intram in addons/amxmodx/configs , deschidem plugins.ini si acolo adaugam jos de tot sub celelalte urmatoarea linie: - Cod:
-
contact_owner.amxx Poze: SUCCES |
|
Numarul mesajelor : 746 Varsta : 30 Localizare : Milano
| Subiect: Re: Contact Owner[AmxX] Vin Mai 08, 2009 6:21 am |
|
| |
|