AcasaAcasa  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

Distribuiți|

Ajutor

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos
AutorMesaj
axelman
Membru
axelman

Numarul mesajelor : 5
Varsta : 32
Ajutor Empty
MesajSubiect: Ajutor Ajutor I_icon_minitimeLun Feb 09, 2009 7:52 pm

Vreau Sa stiu CUm Fac Sa apara Si La mine la orce categorile Lipit & Important
Si Mai Vreau Sa fac Sa Apaca Icon-ul subiectului
Sa Apara :

Varsta : 17
Data inscrierii : 14 Aug 2008
Localizare : Ploiesti
Status : Detinatorul forumului !
Avertismente :
Detinator Steam : Da
Detinator Server CS : Ploiesti.DarkStrike.Ro
Cunostinte Counter-Strike : Foarte Bune

CyberXeqtRcS
Activitate pe Forum:
100/100 (100/100)

Mai vreau sa Apara La un topic Rezolvat cum apare aicea

Multumesc!

Sus In jos
Jimmi
Administrator
Jimmi

Numarul mesajelor : 1782
Varsta : 31
Localizare : Moldova/Vadul lui Voda
Ajutor Empty
MesajSubiect: Re: Ajutor Ajutor I_icon_minitimeMar Feb 10, 2009 5:38 am

Inainte de toate citeste regulamentul acestei sectiuni si schimba titlul subiectului.Tinand cont ca esti nou voi trece cu vederea.

1.Pentru a apare Lipit & Important la fiecare categorie si Forum/Subforum trebuie sa le pui tu pe fiecare in parte.Deocamndata nu se poate pune un mesaj in toate categoriile si forumurile / Subforumurile.Trebuie sa le scrii tu pe fiecare in parte.
Cum schimbi numele in Lipit & Important? PA => General => Mesaje si emailuri => la "Personalizati eticheta unui Post-it :" puneti cum doriti iar la "Personalizeaza eticheta unui Anunt :" puneti cum doriti.Ai aici un tutorial cumsa faci un anunt sau post-it.

2.Icon-ul subiectului.Aici pui si icon-ul cu Rezolvat. PA => Afisare => Administrare Imagini => Mod avansat => Iconuri pentru mesaje => Creeaza => Puneti orice titlu doriti => la "Icon" puneti link catre icon-ul care il doriti => la "nivel autorizari" setati cine are voie sa ataseze acel icon/icon-uri la subiect.La optiunile de mai jos lasati-le neselectate. => Inregistrare.

3.Varsta,Status,Mesaje... PA => Utilizatori & Grupuri => Profiluri => Cele standard sunt : Localizare - Site Web - Joburi / Distractii - Stare de spirit.Daca bifati "Afisat in mesaj" va apare sub avatarul userului in fiecare subiect.Pentru a face altele decat cele standard ai aici tutorial.

Sper ca am fost cat se poate de explicit.Daca apar probleme posteaza Wink

Sus In jos
https://extream-gaming.forum.st

Ajutor

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus
Pagina 1 din 1

Extream Gaming :: Tutoriale * Software * Windows :: Tutoriale Forum :: Cereri-
Copyright ˆ | 2010 Forumul meu