Numarul mesajelor : 144 Varsta : 32
| Subiect: Addons Cyber-Zone ZooMbi 4.07 Dum Mar 15, 2009 8:37 pm |
|
| Descriere:Este un addons de tip Zombie-Plague 4.07Addonsul contine:[*] Amxmodx 1.8.1 [*] Metamod 1.19.0.0 [*] Booster 2.4.0.0 Descarcare:
---> Momentan PE Money Contact ID---> razvan_boy2003@yahoo.com (va zic eu Excelent Addons) Versiune: 1.0 Autor: Snacky,Majestik Tester: Majestik Pluginuri:ping_redoucer.amxx |-->Ajuta la reducerea lagului!! lag.amxx |-->Ajuta la reducerea lagului!! napalm_nades.amxx - > Grenada Care Da Foc la adversar hud_rank_show.amxx - > Arata pe ce loc esti in top amx_parachute.amxx - > Parasuta amx_longjump.amxx - > CT si T pot cumpara LEAP stickynades.amxx - > Grenazi Lipicioase menu_flashcolor.amxx - > Meniu care iti alegi culori la flash trivia_bot.amxx - > Te Intreaba Diverse lasermine.amxx - > Puteti Pune Lasere pe Server ghostchat.amxx - > Cei morti pot comunica cu cei vii tfts_transfer.amxx - > Adminii pot muta playerii la ct la t sau invers sau chiar Spec admin_check.amxx --> Cand scrii in chat /admin iti arata adminii online votekick.amxx --> Scrii /votekick in chat si poti da la vot kick la un player! stuck.amxx --> Cei care se intepenesc,se deblocheaza! join_ip.amxx --> arata Nickul,Tara,Ip-ul,SteamID-ul(daca are) cand intra cineva pe server connect_announce.amxx --> cand se connecteaza cineva pe server arata in hud SayRestart.amxx --> poti da restart din chat prin comanda /restart GHW_GHR.amxx --> adminii au hook/grab/rope(trebuie accesul "o") servermenu.amxx --> Pentru cei cu un lant de servere scrii /server amxx_am_like.amxx --> restarteaza runda (fara acesta nu merge cel pentru chat) chose_internet_connection.amxx --> regleaza connectiunea la internet in asa fel sa nu aveti lag ac_spinhackdetector.amxx --> detecteaza pe cei care folosesc spinhack kickss.amxx --> puteti da kick + poza amx_banshot.amxx --> puteti da ban + poza______________________________________________________ |
|
Numarul mesajelor : 1782 Varsta : 31 Localizare : Moldova/Vadul lui Voda
| Subiect: Re: Addons Cyber-Zone ZooMbi 4.07 Lun Mar 16, 2009 9:19 am |
|
| Scos din Creatii Cyber-Team.Aici posteaza numai membrii echipei Cyber-Team.Momentan doar eu fac parte din aceasta echipa. |
|